Είστε εδώ:
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στις 6 Ιουνίου τα βραβεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Στις 6 Ιουνίου τα βραβεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 και ώρα 15.00 θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Ένωσής Ελλήνων Εφοπλιστών, οι κάτωθι εκδηλώσεις :

α. Ετήσια βράβευση των δύο συνταξιούχων ναυτικών έτους 2013 με την μεγαλύτερη θαλάσσια υπηρεσία επί ποντοπόρων πλοίων .

β. Απονομή της υποτροφίας που έχει θεσπισθεί από την Ένωσή μας, στη μνήμη Αντωνίου Χανδρή, για μεταπτυχιακές σπουδές σε Επίπεδο Master και σε ειδικότητα του ναυτιλιακού Κλάδου, σε Πανεπιστήμιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδος

γ. Απονομή της υποτροφίας που χορηγεί η κα Ειρήνη Νταϊφά, στη μνήμη του πατέρα της Σταύρου Α. Νταϊφά για μεταπτυχιακές σπουδές σε τομείς σχετιζόμενους με τη ναυτιλία σε Πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδας

δ. Απονομή της υποτροφίας που έχει θεσπισθεί από την εταιρεία NEPTUNE LINES στη μνήμη του ιδρυτή της Νικολάου Τραυλού, για μεταπτυχιακές σπουδές σε τομείς σχετιζόμενους με τη ναυτιλία σε Πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδας.

ε. Απονομή της υποτροφίας που έχει θεσπισθεί από το Lloyd’s Register Foundation, για μεταπτυχιακές σπουδές προδιδακτορικού επιπέδου σε τομείς σχετιζόμενους με τη ναυτιλία σε διεθνώς αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Top