Είστε εδώ:
Αρχική > ΓΙΩΤΙΝΓΚ > Η Μαρίνα της Αγίας Νάπας πόλος έλξης για επενδυτές και αγοραστές

Η Μαρίνα της Αγίας Νάπας πόλος έλξης για επενδυτές και αγοραστές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την υλοποίηση της ανάπτυξης της μαρίνας στην Αγία Νάπα οι οποίες προχωρούν με αμείωτο ρυθμό και βάσει χρονοδιαγράμματος.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2021, ενώ η μαρίνα θα αρχίσει να λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2019.

Παράλληλα, μέσα από μια σειρά προωθητικών ενεργειών το έργο έχει αποκτήσει διεθνή φήμη, προσελκύοντας αυξανόμενο ενδιαφέρον από επενδυτές και αγοραστές. Η μαρίνα της Αγίας Νάπας απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια κατά τη παρουσίαση της σε εκδηλώσεις και εκθέσεις στο Ντουμπάι και το Λονδίνο, ενώ σε λίγες μέρες αναμένεται η επίσημη παρουσίαση του έργου στην Μόσχα. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος αποτελεί το γεγονός ότι 30% του Ανατολικού Πύργου του έργου έχει ήδη πωληθεί.

Η μαρίνα της Αγίας Νάπας αποτελεί την πιο σημαντική ανάπτυξη που πραγματοποιείται στην Αγία Νάπα και την περιοχή Αμμοχώστου και είναι ένα εκ των πιο φιλόδοξων έργων που υλοποιούνται στην χώρα μας.

Με την ολοκλήρωση του έργου, η μαρίνα της Αγίας Νάπας, θα αναβαθμίσει τη περιοχή και το τουριστικό της προϊόν, λειτουργώντας ως μοχλός ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας ενισχύοντας παράλληλα την εικόνα της Αγίας Νάπας ως ένας ποιοτικός προορισμός τόσο για επενδύσεις όσο και για τουρισμό.

Πηγή: http://politis.com.cy

Top