Είστε εδώ:
Αρχική > ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ > Νέο πλοίο από την Cretan Daily Cruises

Νέο πλοίο από την Cretan Daily Cruises

Η Κοινοπραξία Ν.Ε. CRETAN DAILY CRUISES (έδρα Χανιά) ανακoινώνει την αγορά του ενδέκατου Επιβατηγού Τουριστικού πλοίου προς ενίσχυση του στόλου της και ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού της κοινού.

Το νέο πλοίο ονομάζεται ATLANTIS, είναι μήκους 76μ., πλάτους 12μ., μεταφορικής ικανότητας 1.000 επιβατών και ταχύτητας 18 ναυτ. μιλίων.

Η CRETAN DAILY CRUISES, η μεγαλύτερη εταιρία Επιβατηγών –Τουριστικών Ημερόπλοιων της χώρας μας συνεχίζει δυναμικά την επί 23 χρόνια πορεία της στο χώρο των ημερήσιων κρουαζιέρων, προσφέροντας φέτος καθημερινά δρομολόγια στους παρακάτω παραδεισένιους προορισμούς της Κρήτης:

1. Από το λιμάνι της Κισσάμου Χανίων στα Ενετικά μονοπάτια της Γραμβούσας και στην εξωτική λιμνοθάλασσα του Μπάλου (Έναρξη από 23 Απριλίου).

2. Από το λιμάνι της Σούδας στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου της Σούδας. Συναρπαστική ημερήσια πειρατική κρουαζιέρα και ειδυλλιακή βραδινή κρουαζιέρα με δείπνο, ζωντανή μουσική και χορό στο πλοίο. (Έναρξη τελευταία εβδομάδα Μαίου).

3. Από το λιμάνι της Ιεράπετρας στο εξωτικό νησί της Χρυσής (Έναρξη από 1η Μαίου).

  1. Από το λιμάνι του Μακρύ Γιαλού Ιεράπετρας στο παραδεισένιο νησί Κουφονήσι (Έναρξη αρχές Ιουνίου).

Όλα ξεκίνησαν πριν από 23 χρόνια, το καλοκαίρι του 1995, όταν πλοίο εταιρίας μας «άνοιξε» για πρώτη φορά οργανωμένα την ημερήσια κρουαζιέρα από την Κίσαμο Χανίων, στο θρυλικό νησί των πειρατών την Ήμερη Γραμβούσα και στην εξωτική λιμνοθάλασσα του Μπάλου.

Με πολύ δουλειά, μεράκι, ευθύνη και σεβασμό απέναντι στον επιβάτη και το περιβάλλον, η κρουαζιέρα αυτή στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, με αποτέλεσμα την σταδιακή αύξηση της επισκεψιμότητας κάθε χρόνο. Έτσι, με την πάροδο του χρόνου προσθέσαμε και άλλα πλοία για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, ενώ μετά την παρέλευση δεκαετίας (2005), συστήσαμε την πρώτη μας Κοινοπραξία Ναυτικών Εταιριών ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ ΜΠΑΛΟΣ & ΣΙΑ  (GRAMVOUSA BALOS CRUISES).

Στη συνέχεια, προσθέσαμε την πειρατική ημερήσια κρουαζιέρα, καθώς και την συναρπαστική βραδινή κρουαζιέρα στον κόλπο της Σούδας Χανίων, ενώ αργότερα την ημερήσια κρουαζιέρα από την Ιεράπετρα Λασiθίου στο μαγευτικό νησί Χρυσή, καθώς και την ημερήσια κρουαζιέρα από τον Μακρύ Γιαλό Λασιθίου στο εξωτικό Κουφονήσι

Εξ αιτίας αυτής της ανάπτυξης της δραστηριότητάς μας, η κοινοπραξία μας μετονομάστηκε σε  ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (CRETAN DAILY CRUISES) με έδρα την Κίσαμο Χανίων, ενώ ιδρύσαμε μία ακόμα κοινοπραξία με την ίδια έδρα, την ΧΡΥΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (CHRISSI DAILY CRUISES) για τις δραστηριότητές μας στο Νομό Λασiθίου.  

Στόχος των έμπειρων στα ναυτιλιακά και τουριστικά δημιουργών της, ήταν από την αρχή και συνεχίζει να είναι μέχρι σήμερα, να προσφέρουν ημερήσιες κρουαζιέρες, όπου θα συνδυάζεται το ενδιαφέρον, η ψυχαγωγία και το ασφαλές ταξίδι, με αρκετό χρόνο χαλάρωσης και εξερεύνησης μοναδικών προορισμών εξωτικής ομορφιάς. Η Γραμβούσα,  ο Μπάλος, η Χρυσή και το Κουφονήσι, είναι βιότοποι, περιοχές ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους, ενταγμένες στο Ευρωπαικό Πρόγραμμα NATURA 2000

Σήμερα, που έχουν παρέλθει εικοσιτρία χρόνια μετά το πρώτο ταξίδι και μετά από εκατοντάδες χιλιάδες ευχαριστημένους επιβάτες, είμαστε περήφανοι για την εξέχουσα θέση που έχουμε κερδίσει στον χώρο της ημερήσιας κρουαζιέρας. Οι Κοινοπραξίες μας  είναι στην κορυφή των Επιβατηγών Τουριστικών Ημερόπλοιων στη χώρα μας, αφού αποτελούνται από εννέα (9) Ναυτικές Εταιρίες και έχουν στην πλοιοκτησία τους δέκα (10) Επιβατηγά-Τουριστικά πλοία (150-1200 ατόμων).

Προσφέρουμε δεκάδες θέσεις εργασίας, ενισχύουμε την τοπική οικονομία και με κοινωνική ευαισθησία ενεργοποιούμαστε για την διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος. Είμαστε χορηγοί σε δραστηριότητες  πολιτισμικές, αθλητικές,  κοινωνικές και ενισχύουμε προσπάθειες διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς, συμβάλλοντας στην τουριστική προβολή της χώρας. Στα πλοία μας εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία τους, αλλά και για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, σύμφωνα με την ισχύουσα Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Διαθέτοντας μεγάλα πλοία με άνετους χώρους, ευγενικά πληρώματα, νόστιμη κουζίνα, άψογη εξυπηρέτηση, παιδότοπους και ψυχαγωγικό πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών, συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, δηλαδή να προσφέρουμε με ασφάλεια  και ποιότητα, υπέροχα ταξίδια και αξέχαστες εμπειρίες διακοπών, σε επίγειους παραδείσους!

Top