Είστε εδώ:
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > O Νικόλας Παυλίδης Διευθυντής στο νεοσύστατο Τμήμα Χρηματοδότησης Ναυτιλιακών Εργασιών της Τράπεζας Κύπρου

O Νικόλας Παυλίδης Διευθυντής στο νεοσύστατο Τμήμα Χρηματοδότησης Ναυτιλιακών Εργασιών της Τράπεζας Κύπρου

Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε το διορισμό του Νικόλα Παυλίδη ως Διευθυντή στο νεοσύστατο Τμήμα της Χρηματοδότησης Ναυτιλιακών Εργασιών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας, ο κ. Παυλίδης έχει πέραν των 20 ετών εμπειρία στον Τομέα της Χρηματοδότησης της Εμπορικής Ναυτιλίας κι έχει εργαστεί στη Royal Bank of Scotland (RBS) στο Λονδίνο και στον Πειραιά, όπου κατείχε τη θέση του Senior Director Ship Finance από το 2003.

Από το 1994 έως το 1998 και από το 2000 έως το 2003 ο κ. Παυλίδης εργάστηκε στη Scotiabank Λονδίνου στις θέσεις του Αναπληρωτή Διευθυντή και Διευθυντή στον τομέα της Χρηματοδότησης Εμπορευματικών Μεταφορών αντίστοιχα.

Είναι Μέλος του Ινστιτούτου Chartered Shipbrokers. Κατέχει μεταπτυχιακό σε Shipping, Trade & Finance από το Cass Business School, του Πανεπιστημίου City και μεταπτυχιακό σε Spacecraft Technology & Satellite Communications από το University College London. Επίσης κατέχει πτυχίο σε Laser Physics από το Πανεπιστήμιο του Essex.

Top