Είστε εδώ:
Αρχική > ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ > Ελληνική σημαία στο Mykonos Palace

Ελληνική σημαία στο Mykonos Palace

Ντυμένο στα γιορτινά του, το Cruise Ferry MYKONOS PALACE υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους με πολλές καλλιτεχνικές εκπλήξεις στους κοινόχρηστους χώρους του. Στην τελετή που ακολούθησε, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν τους μοντέρνους και άνετους χώρους του και να απολαύσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες εν πλω που θα παρέχονται στο επιβατικό κοινό από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του πλοίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα, την τέλεση αγιασμού και ακολούθησε η τελετή των εγκαινίων με την έπαρση της ελληνικής σημαίας από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Διονύσης Τεμπονέρας, ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος, κ. Σταμάτης Ράπτης, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, βουλευτές Πειραιά, εκπρόσωποι Φορέων, Οργανισμών και Σωματείων, Πρόεδροι και μέλη των Κρητικών Σωματείων Αττικής, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., κα. Επίσης, εκ μέρους των Μινωικών Γραμμών, παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αντώνης Μανιαδάκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Στελέχη και Αξιωματικοί των πλοίων της εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκης, στην ομιλία του τόνισε:

«Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς στις Μινωικές Γραμμές, γιατί δεν επενδύουμε σε άλλη μια γραμμή της ακτοπλοΐας. Επενδύουμε, όπως κάνουμε εδώ και 45 χρόνια, στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών της χώρας μας και εμπλουτίζουμε τη γραμμή των Χανίων με το υπερσύγχρονο Cruise Ferry MYKONOS PALACE, ένα νέο πλοίο μόλις 16 ετών, ενισχύοντας την περεταίρω τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Στόχος της εταιρείας μας ήταν πάντα και παραμένει ο ίδιος, να προσφέρουμε στο επιβατικό κοινό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μετατρέποντας το ταξίδι με το πλοίο σε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία»

Πρόκειται για ένα νέο πλοίο, αντάξιο της πόλης των Χανίων, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 1.922 επιβάτες, 732 κλίνες και 821 Ι.Χ. αυτοκίνητα ή 104 φορτηγά και 110 Ι.Χ.. Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 31,50 κόμβων. Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένα σε κάθε λεπτομέρεια (μοντέρνες καμπίνες, self service και a la carte εστιατόρια, bars, σαλόνια, πισίνα, συνεδριακό και εμπορικό κέντρο, ευρύχωρα γκαράζ, κλπ.), προσφέροντας υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια και άνεση.

Το Cruise Ferry ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΑΛΑΣ θα εκτελεί τα προγραμματισμένα δρομολόγιά του, σε 6 ώρες και 30 λεπτά, με καθημερινές αναχωρήσεις, από το λιμάνι του Πειραιά στις 16:00 και από το λιμάνι της Σούδας στις 24:00.

Οι Μινωικές Γραμμές θα πραγματοποιήσουν αντίστοιχη εκδήλωση στις 16 Σεπτεμβρίου 2018 και στο λιμάνι της Σούδας. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη ώστε να έχει τη δυνατότητα να το επισκεφθεί και να περιηγηθεί στους φιλόξενους εσωτερικούς χώρους του.

Top