Είστε εδώ:
Αρχική > ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ > Εμείς κύριε Βαρουξάκη εταίρες δεν είμαστε

Εμείς κύριε Βαρουξάκη εταίρες δεν είμαστε

Αναβρασμός επικρατεί στα ενδότερα του Πανιωνίου, με τον Νίκο Μπάρλο αυτή την φορά να ξεσπά μέσω facebook, για τις οφειλές του Ίωνα Βαρουξάκη στους παίκτες

Άνω – κάτω είναι τα πράγματα στον Πανιώνιο, αφού ο πρόεδρος της ομάδας, Ίων Βαρουξάκης, είχε δεσμευθεί να εξοφλήσει οφειλές στο πρόσωπο των παικτών, κάτι το οποίο δεν έκανε.

Την αρχή έκαναν όλοι οι παίκτες, οι οποίοι αντέδρασαν μέσω social media, με τον Νίκο Μίχαλο να αναφέρει πως «μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα (σ.σ. χθες) να έχει λυθεί το θέμα, αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα». Αυτό δεν άρεσε στον Βαρουξάκη, ο οποίος τελικά δεν κατέβαλε καμία πληρωμή στους παίκτες.

Τώρα πήρε θέση και ο Νίκος Μπάρλος, ο οποίος αναφέρει πως ο πρόεδρός τους τούς είχε αποκαλέσει «εταίρες» – μέσω μηνύματος που τους είχε αποσταλεί – μετά τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή, όταν εκείνοι έκαναν λόγο για πριμ. Ακόμη, απαιτεί από τον Βαρουξάκη να πληρώσει την ομάδα, ώστε να αποδείξει πως κρατά τον λόγο του.

Αναλυτικά το μήνυμα του έμπειρου άσου: «Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα και μετά την 6η αγωνιστική και τη νίκη επί του Ηρακλή με… αφορμή την αξίωση για πριμ μας είχες πει εταίρες. Τότε αυτό το κατάπιαμε γιατί έπρεπε ο Πανιώνιος να πετύχει τον στόχο του και να επιστρέψει στην Basket League. Τώρα που αυτός ο στόχος εκπληρώθηκε, παρότι είχες δηλώσει δημοσίως ότι θα έρθει η ώρα της επιβράβευσης, εσύ συνεχίζεις να κοροϊδεύεις. Ανθρώπους επαγγελματίες, με ιστορία, διαδρομή, οικογένειες και παιδιά κάνοντας την πλάκα σου. Εμείς κύριε Βαρουξάκη εταίρες δεν είμαστε, είμαστε αρσενικά και φοράμε παντελόνια. Σταμάτησε την πλάκα και πλήρωσε την ομάδα, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι κρατάς τον λόγο σου και σέβεσαι τις συμφωνίες που κάνεις».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Top