Είστε εδώ:
Αρχική > ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ > Επόμενος σταθμός Πάτρα. Μέσα στο 2019 και στο Λονδίνο

Επόμενος σταθμός Πάτρα. Μέσα στο 2019 και στο Λονδίνο

Το λιμάνι της Αχαϊκής πρωτεύουσας, η Πάτρα, είναι ο επόμενος σταθμός της Κοινοπραξίας ρυμουλκών – ναυαγοσωστικών σκαφών «Med Tugs». Το πρώτο ρυμουλκό – ναυαγοσωστικό σκάφος της «Med Tugs» θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Πάτρας την επόμενη εβδομάδα όπου θα μετασταθμεύει πλέον μόνιμα, ενώ εντός του επόμενου μήνα Δεκεμβρίου, άλλο ένα ίδιο σκάφος της κοινοπραξίας θα «μετακομίσει» και αυτό στην Πάτρα. Να σημειωθεί ότι και τα δύο σκάφη είναι ιπποδύναμης 5.000 ίππων το καθένα.

Εξάλλου, στην διάρκεια του επόμενου έτους 2019, η κοινοπραξία θα επεκτείνει την δραστηριότητα της στο Λονδίνο, όπως άλλωστε προέβλεπε, και το αρχικό της πλάνο, με στόχο να εμβαθύνει την σχέση της με τα P&I Club και Hull Club, παρέχοντας καλύτερες, ταχύτερες και ανταγωνιστικότερες εξειδικευμένες Β2Β υπηρεσίες ναυαγιαιρεσίας παντός τύπου.

Όπως είναι ήδη γνωστό η κοινοπραξία «Med Tugs», στην οποία μετέχουν οι εταιρίες Vernicos Tugs & Salvage, Spanopoulos Group, Lyboussakis Towage & Salvage και Karapiperis Towage & Salvage, διαχειρίζεται στόλο 30 ρυμουλκών – ναυαγοσωστικών σκαφών, αλλά και σκαφών άλλων ειδικών τύπων.

Η κοινοπραξία «Med Tugs», είναι μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη και η μεγαλύτερη της Μεσογείου, διαχειρίζεται 30 σκάφη ειδικών τύπων μεταξύ των οποίων ρυμουλκά, ναυαγοσωστικά, καταπολέμησης θαλάσσιας ρύπανσης, και συλλογής και αποκομιδής υγρών καταλοίπων πλοίων.
Και οι τέσσερις εταιρίες συνολικά παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε περισσότερα από 40.000 πλοία ετησίως τα οποία προσεγγίζουν στην Ελλάδα, απασχολούν σχεδόν 300 ναυτικούς, καθώς επίσης διαθέτουν και ένα ισχυρό και έμπειρο στελεχιακό δυναμικό στην ξηρά το οποίο είναι έτοιμο να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επίπεδου.

Top