Είστε εδώ:
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Συμμετοχή Σε Θερινή Κατασκήνωση “Tsakos Kids Summer Camp”

Συμμετοχή Σε Θερινή Κατασκήνωση “Tsakos Kids Summer Camp”

By fmteditor
June 16, 2017 0 Comments
H Tsakos Group of Companies μέσω του Κοινωφελούς Ιδρύματος “Μαρία Τσάκος- Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης” διοργανώνει την πρώτη θερινή κατασκήνωση “Tsakos Kids Summer Camp” για παιδιά των ναυτικών και στελεχών του Ομίλου της.

Το Summer Camp αφορά, για την πρώτη χρονιά, αγόρια ηλικίας 11 – 14 ετών και θα φιλοξενηθεί στο “Σπίτι της Μαρίας” στα Καρδάμυλα της Χίου, από την Δευτέρα 03 Ιουλίου έως την Τετάρτη 12 Ιουλίου.

Το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια και εκπαιδευτικές δράσεις με στόχο τη δημιουργική απασχόληση, τη διασκέδαση και τη γνωριμία των παιδιών με ναυταθλητικές δραστηριότητες. Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα της Ιστιοπλοΐας, να απολαύσουν την Κωπηλασία, να μάθουν βασικές αρχές της Μετεωρολογίας και της Ναυτιλιακής Γεωγραφίας, και να αποκτήσουν βασικές γνώσεις της Ναυτιλίας μέσα από διασκεδαστικά εκπαιδευτικά δρώμενα.

Σε όσα παιδιά ενδιαφερθούν για περαιτέρω εκπαίδευση σε κάποια από τις δραστηριότητες, μετά το πέρας της κατασκήνωσης, το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» θα τους συστήσει τον κατάλληλο φορέα ανά περιοχή για την συνέχιση της δραστηριότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς παρακαλούνται, όπως καταθέσουν τις αιτήσεις συμμετοχής έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, ηλεκτρονικά στο email: contact@mariatsakosfoundation.gr.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην επιλογή των παιδιών.

Πληροφορίες: (0030) 22710-81970 – Γραμματεία Ιδρύματος.

Θα χαρούμε να καλωσορίσουμε όσα παιδιά επιθυμούν να απολαύσουν μαζί μας ένα αξέχαστο δεκαήμερο με διασκεδαστική εκμάθηση και ψυχαγωγία.

Top