Είστε εδώ:
Αρχική > ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ > Υδροβολή με ρομπότ απο την Naftosol

Υδροβολή με ρομπότ απο την Naftosol

Υδροβολή Υψηλής Πίεσης με τη χρήση Ρομπότ και στον Πειραιά.

Η γνωστή εταιρία επισκευών – μετασκευών πλοίων NAFTOSOL Ltd. (www.naftosol.gr), σταθερή στην βασική αρχή της για ενσωμάτωση και χρήση καινοτόμων λύσεων και ιδέων, μια αρχή που την ακολουθεί πιστά εδώ και 30 χρόνια, εισαγάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την χρήση ρομποτικών συστημάτων υδροβολής υψηλής πίεσης.

Τα ρομποτικά αυτά συστήματα χρησιμοποιήθηκαν εκτεταμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα απο την NAVALINK Srl. (www.navalink.ro) που εδρεύει στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας και τελεί και αυτή υπό την διαχείριση του ιδρυτή της NAFTOSOL, κ. Αθανάσιου Πυρινή.

Συγκεκριμένα η NAVALINK χρησιμοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία τα ρομποτικά συστήματα υδροβολής της εταιρίας Combijet (www.combijet.com), σε έξι προγράμματα εργασιών υδροβολής με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο κ. Πυρινής στηριζόμενος στα αποτελέσματα των εργασίων αυτών που πραγματοποιήθηκαν στην Ρουμανία αποφάσισε την μεταφορά της ίδιας τεχνολογίας και στην Ελλάδα μέσο της NAFTOSOL.

Σχολιάζοντας την θετική αυτή εξέλιξη ο κ. Πυρινής, επισημαίνει τα εξής :

«Έχοντας ως αρχής μας, αφενός τη συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων και αφετέρου την ανανέωση του εξοπλισμού μας, ξεκινήσαμε μια νέα συνεργασία με την εταιρεία Combijet (www.combijet.com), με την προσθήκη στις υπηρεσίες μας, των ρομποτικών συστημάτων υδροβολής υψηλής πίεσης, έως 2.500 bar – αντίστοιχα αμμοβολής SA2.

Τα ρομποτικά αυτά συστήματα», υπογραμμίζει, «λειτουργούν σε κάθε επίπεδη μεταλλική επιφάνεια του πλοίου ανεξάρτητα από την θέση τους και την κλίση τους (οριζόντιες, υπό κλίση, κατακόρυφες και ανεστραμμένες).

Το τελικό αποτέλεσμα μετά την ολοκλήρωση της υδροβολής είναι αποδεδειγμένα ποιοτικά άριστο, οικονομικά ανταγωνιστικό και το κυριότερο είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον», καταλήγει.

Αναλυτικά τα πλεονεκτήματα της υδροβολής με τα εν λόγω ρομποτικά συστήματα που χρησιμοποιούνται από τις εταιρίες NAFTOSOL και NAVALINK, είναι τα εξής :

– Άριστο αποτέλεσμα λόγω της μικρής & σταθερής απόστασης υδροβολής.

– Μη απαίτηση σκαλωσιών.

– Γρήγορη ολοκλήρωση υδροβολής.

– Δυνατότητα υδροβολής παράλληλα με άλλες επισκευαστικές

εργασίες.

– Μηδενικό κόστος καθαρισμού άμμου σε περίπτωση αμμοβολής.

– Ασφαλής εργασία μιας και η υδροβολή γίνεται με τηλεχειρισμό.

– Ελαχιστοποίηση εργατικού κόστους.

– Φιλική διαδικασία προς το φυσικό περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υδροβολή υψηλής πίεσης με ρομπότ μπορείτε να απευθυνθείτε στο info@naftosol.gr καθώς και στο τεχνικό τμήμα της εταιρείας, κ. Καλογερά Τάκη στο +30 6973 699064.

For and on behalf of NAFTOSOL Ltd.,

George Pirinis BSc. MSc.

Mechanical Engineer – Business Finance

Marketing Department

(+ 30) 6973 699061

NAFTOSOL Ltd. | 68 Chr. Smirnis | 185 40 Piraeus | +30 210 4122183 | info@naftosol.gr | www.naftosol.gr

Top