Είστε εδώ:
Αρχική > ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ > Δεν έχει καμία σχέση η MSC με τα κοντέηνερ με τα λαθραία τσιγάρα

Δεν έχει καμία σχέση η MSC με τα κοντέηνερ με τα λαθραία τσιγάρα

Απο την MSC λάβαμε την ακόλουθη διευκρίνιση: Σε δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με πλοίο το οποίο συνελήφθη πλησίον της Γυάρου και φέρεται να είναι ύποπτο μεταφοράς λαθραίων τσιγάρων, εμφανίζονται φωτογραφίες οι οποίες περιλαμβάνουν containers με τα σήματα της Ναυτιλιακής Εταιρείας MSC Mediterranean Shipping Company S.A.

Η ως άνω ναυτιλιακή εταιρεία για την οποία ενεργούμε στην Ελλάδα ως Πράκτορες και Γενικοί Αντιπρόσωποι, ενημερώθηκε για το συμβάν και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σε απάντηση των προσφάτων δημοσιεύσεων στον Ελληνικό τύπο σχετικά με την σύλληψη ενός πλοίου το οποίο φέρεται να είναι ύποπτο μεταφοράς λαθραίων τσιγάρων από τις Ελληνικές Διωκτικές Αρχές, η MSC Mediterranean Shipping Company S.A. επισημαίνει ότι δεν είναι ιδιοκτήτρια των δύο εμπορευματοκιβωτίων MSCU8077026 και MSCU8933159, τα οποία εμφανίζονται στις σχετικές δημοσιεύσεις. Τα συγκεκριμένα containers είχαν πουληθεί προ ετών σε ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων, στην Βηρυτό του Λιβάνου και στην Αμβέρσα του Βελγίου και δεν πρέπει να γίνεται συσχετισμός του συμβάντος με την MSC ή τα διακριτικά της σήματα. Όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τα εμπορευματοκιβώτια έχουν ήδη διαβιβασθεί στις Αρχές παράλληλα με την διαβεβαίωση της συνδρομής
της MSC στην έρευνά τους».

Υπό την ως άνω ιδιότητά μας θεωρούμε ότι είναι υποχρέωσή σας σε περίπτωση αναδημοσίευσης των σχετικών φωτογραφιών να καλύψετε τα σήματα της MSC, καθώς, όπως αναφέρεται στην δήλωση της Ναυτιλιακής Εταιρείας, τα εμπορευματοκιβώτια δεν ανήκουν πλέον στον επιχειρησιακό της στόλο.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις εικόνες με τρόπο που να καλύπτεται το λογότυπο της εταιρείας μας, παρακαλούμε να μην προχωρήσετε στην δημοσίευσή των φωτογραφιών.

Mediterranean Shipping Company Greece S.A.

Ως Πράκτορες της

MSC Mediterranean Shipping Company S.A., Geneva Switzerland

Top