Είστε εδώ:
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Η Διαχρονική πορεία του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. και η Συμβολή του στην Ναυτιλία»

«Η Διαχρονική πορεία του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. και η Συμβολή του στην Ναυτιλία»

Στα πλαίσια του προγράμματος διαλέξεων του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ινστιτούτου, κ. Απόστολος Δόμβρος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Μονάχου, θα αναπτύξει το θέμα:
«Η Διαχρονική πορεία του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. και η Συμβολή του στην Ναυτιλία».
H διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την 23η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00 στην αίθουσα Προσομοιώσεων του εκπαιδευτικού κέντρου της εταιρίας Technava (Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού, 188-63, Πέραμα) Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.
ΥΓ. Προς τιμής του Επίτιμου για τη διαχρονική συμμετοχή και συνεισφορά του στο Ινστιτούτο και στη ναυτιλία γενικότερα από τον «αρχιμάγειρα» της Technava θα παρατεθεί Coctail πριν και Gala Dinner μετά την παρουσίαση ,επίσης θα διανεμηθούν ορισμένα από τα εναπομείναντα δεκαπέντε βιβλία που έχει γράψει. Για διευκόλυνση θα ξεκινήσει πούλμαν από Λουδοβίκου 6 έναντι του ηλεκτρικού σταθμού του Πειραιά στις 16:30 για το Βιομηχανικό πάρκο Σχιστού και θα υπάρξει μετά το τέλος της εκδηλώσεως μεταφορά προς τον σταθμό του Πειραιά.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 210 4186062, (από 09:00 – 17:00) έως την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017.
Διαδρομή
Κατευθυνθείτε παράλληλα του λιμανιού προς Ακτή Κονδύλη , στρίψτε αριστερά προς τον Περιφερειακό Κερατσινίου, Κινηθείτε ευθεία προς Κερατσίνι για 2,7 χλμ.
Στρίψτε στο φανάρι που θα συναντήσετε δεξιά και αμέσως αριστερά με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Δημοκρατίας . Προχωρήστε ευθεία επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας για λίγα μέτρα. Στρίψτε δεξιά στο πρώτο φανάρι στη Γρηγορίου Λαμπράκη.
Στο πρώτο φανάρι στρίψτε αριστερά για Λεωφόρο Σχιστού- Σκαραμαγκά και κινηθείτε επί της Λεωφόρου Σχιστού-Σκαραμαγκά.
Μόλις περάσετε το Νεκροταφείο Σχιστού, στο φανάρι που θα συναντήσετε, στρίψτε δεξιά. Σε λίγα μέτρα φτάσατε στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού
Προχωρώντας λίγο μετά την κεντρική είσοδο, το κτίριο μας βρίσκεται στα δεξιά σας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας :2104015792

Top