Είστε εδώ:
Αρχική > ΠΟΝΤΟΠΟΡΟΣ > Η Diana Shipping θα διαθέσει μετοχές αξίας 70 εκατ. δολαρίων

Η Diana Shipping θα διαθέσει μετοχές αξίας 70 εκατ. δολαρίων

Η Diana Shipping Inc., εταιρεία που ειδικεύεται στην ιδιοκτησία πλοίων ξηρού φορτίου χύδην, ανακοίνωσε ότι θς διαθέσει σε δημόσια εγγραφή 17.500.000 κοινών μετοχών ονομαστικής αξίας δολαρίων 0,01 ανά μετοχή, στην τιμή των $ 4,00 ανά μετοχή . Ο Συμεών Παληός και τα συνδεδεμένα με αυτόν άτομα θα αγοράσουν 5.500.000 κοινές μετοχές στην τιμή διάθεσης.

Τα ακαθάριστα έσοδα από την προσφορά πριν από την ανάληψη εκπτώσεων και άλλα έξοδα προσφοράς αναμένεται να είναι 70,0 εκατομμύρια δολάρια. Η προσφορά αναμένεται να κλείσει στις 26 Απριλίου 2017, υπό τις συνήθεις συνθήκες.

Ουσιαστικά το σύνολο των καθαρών εσόδων από την προσφορά αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση του κόστους απόκτησης πρόσθετων πλοίων ξηρού φορτίου χύδην, συμπεριλαμβανομένων δύο πλοίων ξηρού φορτίου χύδην Post-Panamax, τα οποία η εταιρεία έχει συμφωνήσει να αγοράσει από μη συνδεδεμένα μέρη και ένα πλοίο κατασκευής του 2013.

Η Wells Fargo Securities, LLC και η Clarksons Platou Securities, Inc. ενεργούν ως διαχειριστές κοινών βιβλίων στην προσφορά και η BNP Paribas Securities Corp. ενεργεί ως επικεφαλής.

Top