Είστε εδώ:
Αρχική > ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ > Η Seanergy Maritime Holdings Corp. ανακοίνωσε το διορισμό νέου μέλους δ.σ.

Η Seanergy Maritime Holdings Corp. ανακοίνωσε το διορισμό νέου μέλους δ.σ.

Η Seanergy Maritime Holdings Corp. (η «Εταιρεία») (NASDAQ:SHIP) ανακοίνωσε σήμερα το διορισμό του Ιωάννη Κάρτσωνα, ως μέλους του Διοικητικού της Συμβουλίου, από τις 4 Μαΐου 2017.

Ο κ. Κάρτσωνας έχει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στα χρηματοοικονομικά και στη διαχείριση κεφαλαίων, έχοντας διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλων επενδυτικών τραπεζών και εταιρειών διαχείρισης κεφαλαίων με εξειδίκευση τη ναυτιλία. Είναι διευθύνων σύμβουλος της Breakwave Advisors LLC. με έδρα τη Νέα Υόρκη και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MBA με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Rochester.

Ο κ. Σταμάτης Τσαντάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, δήλωσε:

«Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τον κ. Κάρτσωνα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας. Πιστεύουμε ότι η αξιόλογη εμπειρία του στους τομείς των χρηματοοικονομικών και της ναυτιλιακής αγοράς, θα προσδώσει σημαντική αξία στην Εταιρεία και στους Μετόχους μας. Με τον διορισμό του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, διευρύνεται σε συνολικά πέντε μέλη, με τρία μέλη να είναι ανεξάρτητα .»

Σχετικά με την Seanergy Maritime Holdings Corp.

Η Seanergy Maritime Holdings Corp. είναι ναυτιλιακή εταιρεία με κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και έδρα τα Marshall Islands. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στην αγορά μεταφορών χύδην ξηρών φορτίων μέσω της ιδιοκτησίας και διαχείρισης φορτηγών πλοίων.

Ο στόλος της Εταιρείας αποτελείται από συνολικά δέκα πλοία, οκτώ πλοία τύπου Capesize και δύο πλοία τύπου Supramax, με συνολική μεταφορική ικανότητα τους 1.503.369 τόνους και με μέση ηλικία τα 8.2 έτη.

Με την παραλαβή του πλοίου Partnership, η Εταιρεία θα έχει ένα στόλο από 11 μοντέρνα πλοία ξηρού φορτίου, εννέα πλοία τύπου Capesize και δύο πλοία τύπου Supramax, με συνολική μεταφορική ικανότητα τους 1.682.582 τόνους και με μέση ηλικία τα 8.0 έτη.

Οι μετοχές της Εταιρείας διαπραγματεύονται στη χρηματιστήριο του Nasdaq Capital Market με τον κωδικό »SHIP».

Top