Είστε εδώ:
Αρχική > ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ > «Πρόσωπα της Ναυτιλίας» του Παναγιώτη Σπυρόπουλου

«Πρόσωπα της Ναυτιλίας» του Παναγιώτη Σπυρόπουλου

Ένα νέο βιβλίο κυκλοφόρησε και πρόκειται για «ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ» του Παναγιώτη Σπυρόπουλου. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Εν ΑΝΔΡΩ το βιβλίο «έχει μια πρωτοτυπία. Δεν μιλά γενικά περί ελληνικής ναυτιλίας, μιλά για τα πρόσωπα που ελέγχουν, διαχειρίζονται αυτή τη ναυτιλία. Τη ναυτιλία δεν την κάνουν τα σκάφη, την κάνουν τα πρόσωπα. Και τα πρόσωπα αυτά πρέπει να γίνουν ευρύτερα γνωστά για να αποτελέσουν ερέθισμα μιμήσεως για την νέα γενιά…». Ο δεύτερος τόμος συνεχίζει την παρουσίαση νέων προσώπων που έχουν συμβάλει στο θαύμα της Ελληνικής Εμπορικής Ναυτιλίας.
Οι άνθρωποι της ναυτιλίας είναι πάντοτε εφευρετικοί, δημιουργικοί, ικανοί να ανατρέψουν κάθε στιγμή, οτιδήποτε δεδομένο γύρω τους. Η στατικότητα τους κουράζει και τους αποσυντονίζει. Είναι μια ξεχωριστή «ράτσα» ανθρώπων. Ανοιχτοί και άφοβοι στις δυσκολίες αγωνίζονται με συνέπεια χωρίς αμφιβολίες και δεν αγαπούν την σιγουριά. Ρισκάρουν: «… Εύχομαι να την μάθεις και να χαρείς την θάλασσα. Όποιος δεν τη συναντήσει πες πως δεν έχει ζήσει…»
Ο Γ’ και ο Δ’ τόμος θα είναι προσαρμοσμένοι στα Ποσειδώνια του 2018. Θα περιλαμβάνουν βιογραφικά γραμμένα από επώνυμους δημοσιογράφους μ’ ένα πρωτότυπο τρόπο. Ο Γ’ θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο του 2017και ο Δ’ τον Μάιο του 2018″.

Top