Είστε εδώ:
Αρχική > ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ > Σε πλειστηριασμό σήμερα: Κτίριο του Γ. Αγούδημου, το «Θεόφιλος», κτήματα της ΣΑΟΣ, φορτηγό και τάνκερ

Σε πλειστηριασμό σήμερα: Κτίριο του Γ. Αγούδημου, το «Θεόφιλος», κτήματα της ΣΑΟΣ, φορτηγό και τάνκερ

Σήμερα είναι προγραμματισμένος πλειστηριασμός πολυώροφου κτιρίου επί της Λ. Μεταξά 52, του οποίου την επικαρπία έχει η Ροδάνθη, σύζυγος του Γεράσιμου Αγούδημου, που πέθανε πρόσφατα, και την ψιλή κυριότητα η κόρη του Αλκμήνη. Το ποσό της οφειλής για το οποίο η Alpha Bank εκκίνησε τη διαδικασία του πλειστηριασμού φθάνει τα 4,48 εκατ. ευρώ. Η πολυώροφη οικοδομή αποτελείται από δύο υπόγεια – γκαράζ, ισόγειο, τρεις ορόφους καθώς και δώμα. Λειτουργούν σε αυτό καταστήματα και γραφεία. Το οικόπεδο φθάνει τα 1.149 τ.μ. Τιμή πρώτης προσφοράς ορίστηκαν οι 442.000 ευρώ για το δικαίωμα της επικαρπίας και 1.77 εκατ. ευρώ για το δικαίωμα της ψιλής κυριότητας.
Εξάλλου, σήμερα εκπλειστηριάζονται και τρεις αγροί της ΣΑΟΣ Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία του Φώτη Μανούση. Οι αγροί βρίσκονται στο δήμο Θέρμης της Θεσσαλονίκης. Επισπεύδουσα είναι η Eurobank, η οποία φιλοδοξεί να αντλήσει τουλάχιστον 1,16 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα ως τιμή πρώτης προσφοράς για τα τρία ακίνητα προσδιορίστηκαν τα 346.000, 540.000 και 278.000 ευρώ περίπου αντίστοιχα.
Επίσης, εκπλειστηριάζεται και το επιβατηγό – οχηματογωγό «Θεόφιλος» που ανήκει στη ΝΕΛ, εκπλειστηριάζεται με επισπεύδουσα την Εθνική Τράπεζα και τιμή πρώτης προσφοράς τα 1,9 εκατ. ευρώ. Η απαίτηση της τράπεζας είναι λίγο πάνω απ’ το 1 εκατ. ευρώ.
Σε πλειστηριασμό βγαίνουν σήμερα, ένα δεξαμενόπλοιο και ένα πλοίο μεταφοράς ξηρού φορτίου καθώς. Αναλυτικότερα:
Το Τάνκερ με όνομα «MGI ONE» και σημαία Λιβερίας ανήκει στην εταιρεία Experienced Services Inc με έδρα τη Μονρόβια της Λιβερίας. Επισπεύδουσα είναι η Εθνική Τράπεζα και τιμή πρώτης προσφοράς έχουν προσδιοριστεί τα 2,8 εκατ. δολ.
Το πλοίο ξηρού φορτίου με όνομα «ANGELIC GRACE» και ελληνική σημαία ανήκει στην εταιρεία Angeliki Charis Investment Corp. με έδρα τη Μονρόβια της Λιβερίας. Επισπεύδουσα είναι η εταιρεία από τη Σιγκαπούρη Orix Investment and Management Private Ltd για οφειλή 3,25 εκατ. δολ. Τιμή πρώτης προσφοράς ορίστηκαν τα 5,5 εκατ. δολ.

Top