Είστε εδώ:
Αρχική > ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ > Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου η «Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών) διαδηλώνουν κατά της ΕΕΕ

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου η «Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών) διαδηλώνουν κατά της ΕΕΕ

Διαβάσαμε στον ιστότοπο indymedia ότι διάφορες πολιτικές ομάδες θα διαδηλώσουν αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στον Πειραιά εναντίον της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών για το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ». Βέβαια, ο οργανωτές αγνοούν ή δεν τους ενδιαφέρει ότι ο πλοιοκτήτες δεν ανήκει στη συγκεκριμένη ένωση εφοπλιστών. Ειδικότερα η ενημέρωση αναφέρει: «Ενημέρωση: μαζική παρέμβαση στο κέντρο του Πειραιά για την προπαγάνδιση της Διαδήλωσης στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών (21/10)
από Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

Το πρωί του Σαββάτου 14 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Πειραιά παρέμβαση δεκάδων συντρόφων και συντροφισσών για την προπαγάνδιση της διαδήλωσης το ερχόμενου Σαββάτου 21 Οκτώβρη στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, μετά το κρατικό-καπιταλιστικό έγκλημα στο Σαρωνικό που προκάλεσε η βύθιση στη Σαλαμίνα του σαπιοκάραβου Αγία Ζώνη ΙΙ, την οποία και συνδιοργανώνουν έπειτα από ανοιχτό κάλεσμα της Ταξικής Αντεπίθεσης (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών), αναρχικές–αντιεξουσιαστικές–κομμουνιστικές συλλογικότητες καισύντροφοι–συντρόφισσες.
Κατά της διάρκεια της παρέμβασης –που ξεκίνησε από το σταθμό ΗΣΑΠ του Πειραιά και κινήθηκε για πάνω από μια ώρα στο κέντρο της πόλης, πραγματοποιώντας στάση κάτω από την τοπική χρυσαυγίτικη γιάφκα των μπράβων των εφοπληστών– πραγματοποιήθηκε αφισοκόλληση, ρίχτηκαν τρικάκια και μοιράστηκαν κείμενα.
Την Δευτέρα 16 Οκτώβρη στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί στο ΕΜΠ (κτ.Γκίνη) η συζήτηση για τα οργανωτικά ζητήματα της διαδήλωσης.

Η περιβαλλοντική καταστροφή του Σαρωνικού που προκλήθηκε από τη βύθισηστη Σαλαμίνα του σαπιοκάραβου “Αγία Ζώνη ΙΙ”

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ

ΗΤΑΝ ENA KΡΑΤΙΚΟ KAI ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Παρ’ όλη την κυβερνητική προπαγάνδα, την αντιπολιτευτική σπέκουλα καιτην παραπληροφόρηση των μμε, οι περιβαλλοντικές συνέπειες παραμένουν ανυπολόγιστες και οι κρατικές ευθύνες ανεξίτηλες. Η πραγματική απάντηση και σ’ αυτό τοκρατικό-καπιταλιστικό έγκλημα μπορεί να δοθεί μόνο στους δρόμους της Αντίστασης και του Αγώνα.

ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ

Σάββατο 21 Οκτώβρη, Σταθμός ΗΣΑΠ Πειραιά, στις 12.00

Top