Είστε εδώ:
Αρχική > ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ > Χρυσή Διάκριση για την Attica Group στα Transport & Logistics Awards 2017

Χρυσή Διάκριση για την Attica Group στα Transport & Logistics Awards 2017

Η ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (Attica Group), μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη Χρυσή διάκρισή της στα Transport & Logistics AWARDS 2017 by ΠΑΕΓΑΕ που διοργανώθηκαν από το Supply Chain Institute και τη Boussias Communications. Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε, στον Πολυχώρο Πολιτισμού “Αθηναΐς”, η Attica Group έλαβε το:

Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Επιβατικές Μεταφορές, ενότητα Καινοτόμες Υπηρεσίες Επιβατικών Μεταφορών για τα προϊόντα Eurail και Interrail Greek Islands Pass.

Η Χρυσή διάκριση απονεμήθηκε στην ATTICA GROUP για τη δημιουργία των προϊόντων Eurail και Interrail Greek Islands Pass. Πρόκειται για κάρτες συνδυασμένης μεταφοράς τρένου και πλοίου οι οποίες επιτρέπουν στους κατόχους τους να ταξιδεύουν σε διαδοχικούς προορισμούς καταβάλλοντας έναν κοινό ναύλο. Ισχύουν για δύο ταξίδια μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας και για τέσσερα ταξίδια στα ελληνικά νησιά. Το ταξίδι με τρένο από το λιμάνι της Πάτρας προς το λιμάνι του Πειραιά και επιστροφή συμπεριλαμβάνεται. Στόχος της καινοτόμου αυτής υπηρεσίας είναι η παροχή ευελιξίας στους κατόχους, καθώς συνδυάζει διαφορετικά μέσα μεταφοράς και ταυτόχρονα απλοποιεί το συνδυασμένο αυτό ταξίδι. Οι επιβάτες Eurail και Interrail Greek Islands Pass ταξιδεύουν με την άνεση που εξασφαλίζουν τα πλοία της Attica Group, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού της Ελλάδας.

Η Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιριών SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και AFRICA MOROCO LINKS (AML) με συνολικά 15 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Attica Group είναι μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group, του μεγαλύτερου ελληνικού επιχειρηματικού ομίλου.

Top