Είστε εδώ:
Αρχική > ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ > Golden Star Ferries: Αγόρασε επιβατηγό πλοίο για τις Κυκλάδες

Golden Star Ferries: Αγόρασε επιβατηγό πλοίο για τις Κυκλάδες

Η Golden Star Ferries, ανακοίνωσε την αγορά ενός επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου. Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της τονίζει ότι σε ένα πλαίσιο αξιοπιστίας, υπευθυνότητας και εξέλιξης, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την αγορά, με ίδια κεφάλαια, ενός ακόμη πλοίου που θα πλαισιώσει το στόλο της, συμπληρώνοντας τα δημοφιλή και υπερσύγχρονα F/B Superferry & HSC Superexpress.

Με την αγορά αυτού του πλοίου, τονίζει η εταιρεία, εδραιώνει τη θέση της στην Ελληνική Ακτοπλοΐα και συνεχίζει να δημιουργεί προοπτικές και εχέγγυα για νέα δεδομένα στα ταξίδια σας, με γνώμονα και σύνθημα: Ασφάλεια – Άνεση – Συνέπεια.

Το νέο πλοίο, αφού προσαρμοστεί με τις προδιαγραφές της εταιρείας μας και πληροί όλους τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς της Eurosolas και τις συνθήκης της Στοκχόλμης, θα στολίζει τις Κυκλάδες και θα εξυπηρετεί τα νησιά μας, συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη, καλύπτοντας τις εφοδιαστικές και συγκοινωνιακές τους ανάγκες.

Τα χαρακτηριστικά του πλοίου είναι: ολικό μήκος 134 μ. πλάτος 21 μ. βύθισμα 5,70 μ. ολική χωρητικότητα 7.005 τον., δυνατότητα μεταφοράς 390 ΙΧ ή 90 Φ/Γ, 1400 επιβάτες, ταχύτητα 22 κόμβοι, θα διαθέτει καμπίνες επιβατών, σαλόνια διακεκριμένης & οικονομικής θέσης, καθίσματα αεροπορικού τύπου, καταστήματα, άνετους κοινόχρηστους χώρους, stabilizers και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι, όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Με την ευκαιρία, καταλήγει η εταιρεία, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το επιβατηγό κοινό και όλους τους συνεργάτες μας για την αποδοχή και την αγάπη καθώς και την στήριξη προς την Golden Star Ferries όλα αυτά τα χρόνια και να διαβεβαιώσουμε για τις προσπάθειες βελτίωσης των υπηρεσιών που θα παρέχονται.

Top