Είστε εδώ:
Αρχική > ΛΙΜΑΝΙΑ > Υποδοχή του νεότευκτου κρουαζιερόπλοιου “VIKING SKY” από τη Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε.

Υποδοχή του νεότευκτου κρουαζιερόπλοιου “VIKING SKY” από τη Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε.

Η Διοίκηση και υψηλόβαθμα στελέχη της ΟΛΠ Α.Ε. υποδέχθηκαν σήμερα Παρασκευή 24.03.2017 στο λιμάνι του Πειραιά το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο “VIKING SKY”, επέδωσαν τιμητική πλακέτα στον πλοίαρχο ROBERT BAMBERG και βιβλία για τη βιβλιοθήκη του πλοίου. Το κρουαζιερόπλοιο μήκους 230 μέτρων με συνολικό αριθμό επιβατών 950 άτομα και 490 άτομα πλήρωμα, ανήκει στην εταιρία VIKING OCEAN CRUISES που δραστηριοποιείται στο λιμάνι του Πειραιά με επιβάτες homeporting.

Όπως είναι γνωστό η Διοίκηση του ΟΛΠ καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για την αύξηση του homeporting στον Πειραιά και συμμετείχε για μια ακόμα χρονιά στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση της βιομηχανίας κρουαζιέρας Seatrade Cruise Global 2017. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ιδιαίτερα θετικά μηνύματα προέκυψαν για τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής κρουαζιέρας, από τις B2B συναντήσεις των στελεχών του ΟΛΠ με τις εταιρίες κρουαζιέρας.

Το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων operators εστιάστηκε στο νέο στρατηγικό σχεδιασμό της ΟΛΠ Α.Ε. και ειδικότερα στις νέες υποδομές, στην αναβάθμιση των υφιστάμενων υπηρεσιών καθώς και στην προσθήκη νέων υπηρεσιών προς τους επιβάτες και τα πλοία. Επίσης ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε το σχέδιο ανοίγματος των μεσογειακών προορισμών κρουαζιέρας σε κινέζους επιβάτες με αφετηρία τον Πειραιά.

Top