Είστε εδώ:
Αρχική > ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ > Από σήμερα καθημερινά δρομολόγια από την Κω στην Αλικαρνασσό με το Maria Star

Από σήμερα καθημερινά δρομολόγια από την Κω στην Αλικαρνασσό με το Maria Star

Αρχίζουν σήμερα Τρίτη 18 Απριλίου τα καθημερινά δρομολόγια του «Maria Star» από το νησί της Κω προς Αλικαρνασσό (Bodrum). Η αναχώρηση από Κώ θα γίνεται στις 09:15 και από την Αλικαρνασσό στις 16:00. Πληροφορίες, κρατήσεις, εισιτήρια, στο πλοίο και στα τηλέφωνα 6937985483-6937252948-2242026058.

Τα δρομολόγια:

0915

Αναχώρηση από το λιμάνι της Κω

1015

Άφιξη στο λιμάνι του Μπόντρουμ.

Μετά τις διαδικασίες εισόδου στην Τουρκία η ξεναγός θα σας περιμένει κρατώντας σχετική πινακίδα. Όσοι θέλετε μπορείτε να την ακολουθήσετε και να επισκεφθείτε το Κάστρο που βρίσκεται στο λιμάνι και στην συνέχεια την αγορά και το παζάρι της πόλης. Το μεγάλο παζάρι γίνεται κάθε Τρίτη, γι αυτό και κάθε Τρίτη υπάρχουν δύο αναχωρήσεις από το λιμάνι της Κω (9.00 και 11.30).

Στην υπόλοιπη ελεύθερη ώρα μπορείτε να απολαύσετε τούρκικο τσάϊ ή καφέ στα παραλιακά καφέ της πόλης, να δοκιμάσετε τούρκικες γεύσεις ή να κάνετε ένα Τούρκικο Χαμάμ!

1600

Αναχώρηση από Μπόντρουμ

1700

Άφιξη στο λιμάνι της Κω

Σημαντικές πληροφορίες

Διάρκεια Ταξιδιού
: Η διάρκεια ταξιδιού είναι 50 λεπτά

Κρατήσεις θέσεων
: Η κράτηση θέσεων γίνεται απαραίτητα το προηγούμενο απόγευμα από την ημέρα του ταξιδιού.
Κράτηση θέσεων μπορεί να γίνει και το πρωί στο κιόσκι του πλοίου στο λιμάνι της Κω το αργότερο 20 λεπτά πρίν την αναχώρηση του (δεν συστήνεται ιδίως κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο).

Απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα: 
Οι κάτοχοι εθνικών ταυτοτήτων (national id card) των χωρών Ελλάδας, Γερμανίας, Ολλανδίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας, Ιταλίας, Βελγίου, Ελβετίας και Λουξεμβούργου δεν χρειάζεται να έχουν μαζί τους το διαβατήριο. Μπορούν να ταξιδέψουν μόνο με την ταυτότητά τους. Για όλες τις άλλες χώρες απαιτείται διαβατήριο.

Visa
Οι επιβάτες με μονοήμερη επίσκεψη στην Τουρκία δεν χρειάζονται έκδοση Visa.

Tο Maria Star είναι ένα σύγχρονο οικογενειακό πλοίο που προσφέρει πολλές ανέσεις για τους επιβάτες για να ένα όμορφο ταξίδι από την Κω πρός το Μπόντρουμ. 

Είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μέσα ναυσιπλοΐας, ασφάλειας της ζωής στη θάλασσα και διαθέτει όλα τα μέσα πρόληψης κινδύνων.

Το πλοίο διαθέτει τρία καταστρώματα. Στο πρώτο κατάστρωμα όπισθεν, βρίσκεται η είσοδος του πλοίου με αρκετό χώρο για αποσκευές καθώς και βεράντα. Από το πρώτο κατάστρωμα οι επιβάτες έχουν πρόσβαση στο κυρίως σαλόνι που διαθέτει μεγάλα παράθυρα για την καλύτερη θέα των επιβατών και κλιματισμό ενώ το μπαρ του πλοίου προσφέρει καφέ, δροσερά αναψυκτικά και απολαυστικά σνακς.

Στο μπροστινό μέρος του καταστρώματος βρίσκονται οι τουαλέτες, τρεις ανδρικές αριστερά και τρεις γυναικείες δεξιά και διάδρομοι στις πλευρές του πλοίου για την άνετη κυκλοφορία των επιβατών προς όλους τους χώρους του καταστρώματος.

Στο δεύτερο κατάστρωμα του πλοίου υπάρχει μπροστά ο χώρος διακυβέρνησης του πλοίου αλλά και μεγάλος χώρος με καθίσματα μέρος του οποίου διαθέτει τέντα για τους επιβάτες που θέλουν σκιά και το άλλο μισό ανοικτό για τους επιβάτες που θέλουν ήλιο.

Στο τρίτο κατάστρωμα υπάρχουν καθίσματα επιβατών σε ανοικτό χώρο για εκείνους που θέλουν να απολαύσουν το ταξίδι από το πιο υψηλό σημείο του πλοίου με την καλύτερη θέα.

Το πλοίο προσφέρει άνεση στο ταξίδι του καθώς είναι σταθερό, χωρίς τριγμούς και δίχως ανεπιθύμητες μυρωδιές, διαθέτει αρκετό χώρο σε όλα τα σημεία του για τους επιβάτες, διακρίνεται για την καθαριότητά του και φιλικότατο πλήρωμα που είναι πάντα πρόθυμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Από το πλοίο δεν θα μπορούσε να λείψει το δωρεάν WiFi για γρήγορο και εύκολο σερφάρισμα στο internet!

Top