Είστε εδώ:
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δύο θάνατοι επιβατών σε Χανιά και Αίγινα

Δύο θάνατοι επιβατών σε Χανιά και Αίγινα

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Χανιών, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ «ΕΛΥΡΟΣ» Ν.Χ. 31 λίγο μετά τον απόπλου του πλοίου, ότι επιστρέφει στον οικείο λιμένα λόγω σοβαρού ιατρικού περιστατικού, 67χρονου επιβάτη.
Με τον κατάπλου του πλοίου, ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ το ανωτέρω Ε/Γ -Ο/Γ πλοίο απέπλευσε προς συνέχιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου για λιμένα Πειραιά.
Εξάλλου, ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αίγινας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ” Ν.Π. 10532 ότι κατά τη διάρκεια επιβίβασης επιβατών στον οικείο λιμένα, εντοπίστηκε από έτερη επιβάτιδα, ένας 71χρονος πεσμένος σε σκάλα του πλοίου χωρίς τις αισθήσεις του.
Άμεσα, ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αίγινας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Top