Είστε εδώ:
Αρχική > ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ > Η Navios Maritime Acquisition Corporation είχε έσοδα στο τρίμηνο 64,5 εκατομμύρια δολάρια

Η Navios Maritime Acquisition Corporation είχε έσοδα στο τρίμηνο 64,5 εκατομμύρια δολάρια

Η Navios Maritime Acquisition Corporation ανακοίνωσε σήμερα τα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2017. Η Αγγελική Φράγκου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Navios δήλωσε: «Για το πρώτο τρίμηνο του 2017, η Navios Acquisition ανακοίνωσε EBITDA ύψους 37,4 εκατ. δολάρια και καθαρό εισόδημα 5,6 εκατ. Γνωστοποιήσαμε επίσης μέρισμα ύψους 0,05 δολαρίων ανά μετοχή για το τρίμηνο, με αποτέλεσμα τη μερισματική απόδοση της τάξης του 12,0%. »

Η Αγγελική Φράγκου συνέχισε: » Για το πρώτο τρίμηνο του 2017, το μέσο ποσοστό ναύλωσης του Navios Acquisition για τον στόλο του ήταν περίπου 42% υψηλότερο από το μέσο όρο spot market για αυτόν τον στόλο. Απολαμβάνουμε οικονομίες κλίμακας μέσω της σχέσης μας με την Navios Holdings. Τα λειτουργικά έξοδα της Navios Acquisition ήταν περίπου 17% χαμηλότερα από τον μέσο όρο «.

Επίσης, το μέρισμα είναι 0,05 δολ. ανά μετοχή κοινών μετοχών. Το μέρισμα καταβάλλεται στις 14 Ιουνίου 2017 στους μετόχους που κατέχουν ρεκόρ στις 7 Ιουνίου 2017 και παρέχει ετήσια απόδοση 12,1%.

Η Navios Acquisition σήμερα διαθέτει 36 σκάφη, εκ των οποίων οκτώ είναι VLCC, 26 δεξαμενόπλοια μεταφοράς προϊόντων και δύο δεξαμενόπλοια χημικών.

Top