Είστε εδώ:
Αρχική > ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ > Μουσική πλεύση στα λιμάνια του κόσμου

Μουσική πλεύση στα λιμάνια του κόσμου

Η Νίνα Λοτσάρη και το σουρεαλιστικό ντουέτο των Opera Chaotique (Γιώργος Τζιουβάρας – Χρήστος Κουτσογιάννης) μας ταξιδεύουν με γνωστές μελωδίες στα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου, μέσα από την παράσταση «Καμπαρέ Τρούμπα: Από τα λιμάνια του κόσμου στο λιμάνι του Πειραιά», που παρουσιάζεται στον Κήπο της Πειραιώς 260, σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 10 το βράδυ.
Γνωστή για τη δυναμική παρουσία της στην όπερα και σε θεάματα καμπαρέ και μιούζικαλ, η περφόρμερ Νίνα Λοτσάρη συνεργάζεται με τους Opera Chaotique, που, με τη μοναδική αισθητική και τη σαρωτική σκηνική παρουσία τους, έχουν ξεχωρίσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για να μας ξεναγήσουν στο λιμάνι του Πειραιά και την Τρούμπα του παρελθόντος, μέσα από μουσικές από τον κινηματογράφο, ανατρεπτικές διασκευές και χιουμοριστικές ιστορίες.

Συντελεστές
Νίνα Λοτσάρη: φωνή, Tenorman (Γιώργος Τζιουβάρας): φωνή και πιάνο, Voodoo Drummer (Χρήστος Κουτσογιάννης): ντραμς, Σταύρος Παργινός: βιολοντσέλο και μαντολίνο, Γιάννης Καρανάσιος: σαξόφωνο και τρομπέτα.
Πληροφορίες
Πειραιώς 260 (Κήπος Δ): Πειραιώς 260 – Ταύρος, τηλ.: 210 9282900. Τιμές εισιτηρίων: κανονικό: 13 ευρώ, φοιτητικό: 8 ευρώ, ανέργων – ΑΜΕΑ: 5 ευρώ. Πώληση εισιτηρίων: κεντρικά εκδοτήρια Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου: Πανεπιστημίου 39 – εντός στοάς Πεσμαζόγλου (Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00 – 16:00, Σάββατο: 10:00 – 15:00), καταστήματα Reload και βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, ηλεκτρονικά: greekfestival.gr, τηλεφωνικά: 210 3272000 (καθημερινά και Κυριακές: 9:00 – 21:00).

BULGARI
Εκδοτήρια εισιτηρίων λειτουργούν σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, τα οποία εξυπηρετούν μόνο την παράσταση της ημέρας και ανοίγουν δύο ώρες πριν την έναρξη της.
Πηγή: naftemporiki.gr

Top